Leuk dat je een afspraak wil maken bij mij!
Via het onderstaande programma kan je makkelijk zelf een afspraak maken. Selecteer de gewenste behandeling(en), kies een datum en tijdstip, vul je gegevens in en na het aanbetalen van 50% van de behandeling staat de afspraak vast in de agenda. Na het maken van de afspraak ontvang je een e-mail met een bevestiging van de afspraak. Onderaan deze e-mail staat een link waarmee je heel makkelijk zelf je afspraak kan verplaatsen.
Tot ziens! ❤

LET OP: Wanneer een actie loopt voor een behandeling en je gebruik wenst te maken van de actie dien je een dag en tijdstip in de maand waarin de actie loopt te selecteren. Wanneer je een andere maand selecteert zal het normale tarief gelden en dien je tijdens de afspraak het restant te betalen. Alle informatie en tarieven zijn te vinden onder “menu – behandelingen en prijzen – gewenste categorie“.

Wegens de huidige omstandigheden verzoek ik iedereen een mondkapje te dragen vanaf het betreden van de salon tot het verlaten.

Bij vragen kan je altijd contact met mij opnemen via 0639100410 (WhatsApp).

Indien je voor een specifieke dag een afspraak wil maken maar geen voor jou beschikbaar tijdstip vindt mag je natuurlijk ook altijd contact met mij opnemen. Ik kijk graag voor je of ik de mogelijkheid heb om plek voor je te maken.