Leuk dat je een afspraak wil maken bij mij!
Via het onderstaande programma kan je makkelijk zelf een afspraak maken. Selecteer de gewenste behandeling(en), kies een datum en tijdstip, vul je gegevens in en na het aanbetalen van 50% van de behandeling staat de afspraak vast. Na het maken van de afspraak ontvang je een e-mail met een bevestiging van de afspraak. Onderaan deze e-mail staat een link waarmee je heel makkelijk zelf je afspraak kan verplaatsen.
Tot ziens! ❤

Verwijder alle make-up, crèmes en/of oliën voor de afspraak.

Na het plaatsen van wimperextensions en het verven met henna dient zweten, douchen, baden, stomen en zonnebanken gedurende 24 tot 48 uur vermeden te worden. Dit is belangrijk voor een goede hechting.

Wees alsjeblieft op tijd op de afspraak, kom niet te vroeg of te laat. Gelieve in de auto te wachten wanneer je te vroeg bent omdat ik dan of nog met een andere klant bezig ben, of nog pauze heb. Wanneer je denkt meer dan 5 minuten te laat te zijn graag even bellen van te voren of dit schikt.

Bij verhindering dient de afspraak minimaal 24 uur voor de afspraak te worden verzet middels de link onderaan de bevestigingsmail of herinneringsmail. Indien de afspraak in de laatste 24 uur verzet of afgezegd wordt ben ik genoodzaakt de aanbetaling in te houden.

Kom je niet naar de afspraak zonder dit te laten weten, of zeg je in de laatste 3 uur voor de afspraak af, dan ben ik genoodzaakt het hele bedrag van de behandeling in rekening te brengen.