Cursus Threading

Dit is een 1 daagse cursus van +/- 4 uur

EPILEREN MET TOUW

Wil je leren epileren met touw? Schrijf je dan in voor deze cursus threading (oosters epileren). Deze manier van epileren heeft haar oorsprong uit de Arabische landen waar het al heel lang dé manier is om van overtollig haar af te komen. Het is een bijzondere ontharingstechniek waarbij met een katoenen draadje over het gelaat wordt getwist.

Epileren met touw? Er zijn vandaag de dag allerlei dure apparaten en instrumenten op de markt waarmee je kunt epileren, maar het kan ook gewoon met een touwtje. Waarin je wel dient te investeren, is het aanleren van de technieken en veel oefenen. Eenmaal de techniek van het oosters epileren in de vingers, dan wil je niets anders meer. Ook je klanten zullen niet moeilijk te overtuigen zijn van threading als ideale manier van ontharen. Threading is een snelle en effectieve methode en het is een bijzondere aanvulling op het dienstenpakket van o.a. schoonheidsspecialisten en visagisten.

HET FIJNE EPILEERWERK

Threading is bedoeld voor het fijne epileerwerk. Wie wil er bijvoorbeeld geen perfecte wenkbrauwen? Wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor de uitstraling van je gezicht. Veel dames doen een beroep op een schoonheidsspecialiste voor het laten creëren van perfecte wenkbrauwvormen. Met threading zul je je klanten pas echt kunnen verrassen. Vanwege de verfijnde techniek kun je met threading heel nauwkeurig werken. Je kunt gemakkelijk zelfs de kleinste en dunste haartjes verwijderen. Ook voor andere overtollige haartjes in het gelaat kun je threading toepassen.

INHOUD CURSUS TRHEADING

Je leert hoe je een behandeling voorbereidt en je gaat de threading technieken in de praktijk oefenen onder begeleiding. Na afloop van de cursus kun je professioneel aan de slag met het geven van threading behandelingen. Uiteraard dien je heel veel te oefenen!

VOORDELEN CURSUS THREADING

Een aantal voordelen zijn hierboven al voorbijgekomen; threading is een snelle methode waarmee je heel precies kunt werken. Ook vinden veel mensen oosters epileren minder pijnlijk dan ontharen met een pincet. Een ander voordeel is dat je bij threading het gezicht niet aanraakt, waardoor het een hygiënische manier van werken is. Een voordeel van deze cursus threading is dat je les privé krijgt waardoor je kunt rekenen op veel persoonlijke begeleiding.

INHOUD

  • Toepassingen
  • Voorbereiding behandeling
  • Threading techniek
  • Starterset (pincet, borsteltje, brush, schaartje, rolletje draad)

KOSTEN

1 daagse training threading (epileren met touw): €280,- (incl. starterset en certificaat).

Indien je verhindert bent dien je dit uiterlijk 48 uur voor de lesdag door te geven, anders dien je voor een vervolgafspraak €80 euro (20 euro per ingepland uur) te betalen (ongeacht de reden van afzegging).

Je kan deze cursus uitbreiden met de cursus “Wenkbrauwstyling“. Dan betaal je in plaats van €560,- maar €450,- voor beide cursussen in 1. In dit geval duurt de cursus in plaats van 4 uur ongeveer 8 uur.