Threading (epileren met touw)

Prijzen:


Wenkbrauwen: €9,00
Wenkbrauwen en bovenlip: €12,50
Bovenlip en kin: €10,00
Wenkbrauwen en bovenlip epileren incl wenkbrauwen verven: 22,50
 
Hele gezicht excl wenkbrauwen: €12,50
Hele gezicht incl wenkbrauwen: €17,50
 
Wenkbrauwen verven: €10,00
Wenkbrauwen epileren en verven: €17,50
Hele gezicht incl wenkbrauwen epileren en verven: €27,50
Wimpers verven: €10,00
 
Indien je verhindert bent dien je dit uiterlijk 24 uur voor de behandeling door te geven, anders raak je je aanbetaling kwijt en dien je dit voor het maken van een nieuwe afspraak opnieuw te betalen.

Epileren met touw

Je gezicht laten ontharen met touw wordt ook wel threading genoemd of Oosters ontharen. Dat komt omdat deze schoonheidsbehandeling origineel door Arabische en Indische vrouwen werd gebruikt. Met een gespannen touwtje of draad worden de haartjes op je gezicht snel verwijderd. Deze klassieke manier van ontharen is tegenwoordig weer helemaal in de mode. Bij  Salon Pari in Heerlen kan je kennismaken met deze vorm van ontharen.  

Voor een glad en verzorgd resultaat
Epileren met draad is een van de beste methodes voor gezichtsontharing. De haartjes worden met wortel en al in één keer verwijderd. Daardoor heb je langer plezier van

het resultaat. Deze behandeling verwijdert alle haren, dus ook de donshaartjes, snel en pijnloos. Hele moeilijke of stugge haren worden verwijderd met een pincet. De haartjes in je gezicht blijven tussen de twee tot vier weken weg. Dit verschilt van persoon tot persoon. En natuurlijk gebruik ik een nieuw draadje voor elke klant of behandeling.

Gezicht epileren met touw
Wanneer je last hebt van donshaartjes op je bovenlip, of bijvoorbeeld op je wangen dan kan epileren met touw een goede optie voor je zijn. Wanneer je het regelmatig laat doen worden de haartjes zelfs wat dunner. Met een glad gezicht is je make-up natuurlijk ook egaler.

Voor de gevoelige huid
Ook voor mensen met een gevoelige huid is je gezicht ontharen met een touwtje heel geschikt. Je huid komt namelijk niet in contact met hars of andere schoonheidsproducten. Alleen het katoenen draadje. Je kunt na het epileren dan je eigen vertrouwde verzorgingsproducten blijven gebruiken.

Threading biedt de volgende voordelen

  • Epileren met touw is heel precies. Alle haartjes worden verwijderd op het gezicht en wanneer je je wenkbrauwen op deze manier epileert zullen deze strak, recht en mooi gevormd zijn
  • Het is snel en de haartjes blijven lang weg omdat je tevens de wortel en de donshaartjes verwijdert
  • Het kan al vanaf 1 mm dus je hoeft niet weken rond te lopen met een dikke bos wenkbrauwen
  • Kan op elke, dus ook de gevoelige, huid
  • De haartjes breken niet af tijdens het epileren waardoor je langer geniet van mooie gevormde wenkbrauwen en een gladde huid