Wimperextensions

Prijzen:

 

Nieuwe set extra volume (2D-5D): €95,00
Bijwerken binnen 2 weken: €40,00
Bijwerken binnen 3 weken: €50,00
Bijwerken binnen 4 weken: €60,00

Nieuwe set extreem volume (6D-10D/Russian volume): €110,00
Bijwerken binnen 2 weken: €45,00
Bijwerken binnen 3 weken: €55,00
Bijwerken binnen 4 weken: €65,00 

Wimperextensions verwijderen: €25,00 

Indien je verhindert bent dien je dit uiterlijk 24 uur voor de behandeling door te geven, anders raak je je aanbetaling kwijt (ongeacht de reden van afzegging).

Wat zijn wimperextensions?

Wimperextension zijn semipermanente wimperhaartjes gemaakt van hoogwaardig anti allergisch PBT materiaal. Bij de one by one techniek wordt elk individueel wimperhaartje met een extension verlengd. De extension worden één voor één op een individuele eigen wimperhaar geplaatst. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, zacht, flexibel en veroorzaakt beslist geen schade aan de natuurlijke wimpers. Doordat elk eigen wimperhaartje met een extension wordt verlengd geeft dit een zeer natuurlijk effect. Na de behandeling is mascara, wimperverf (ook bij blonde/lichtgekleurde eigen wimpers!) of een wimperkruller overbodig! Ik maak gebruik van hoogwaardige kwaliteit, waardoor je de wimpers niet voelt zitten en je een natuurlijke uitstraling hebt. Wimperextensions hebben zelfs een liftend effect, en maken je ogen vele malen sprekender.


Je eigen wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de 6 tot 8 weken vernieuwen. Normaal zie je dit proces niet zichtbaar gebeuren, en veel mensen weten dit niet. Maar tussen je lange wimpers zitten hele korte wimpertjes, dat zijn de nieuwe jonge wimpertjes die de lange oude wimpers geleidelijk aan zullen vervangen. Een wimperextension blijft dus één tot twee maanden zitten, maar dit kan ook variëren met enkele weken. Wanneer een eigen wimperhaar uitvalt, zal er ook een extension mee uitvallen. Dit is afhankelijk van de levensduur van je eigen natuurlijke wimpers.


Meest gestelde vragen

WAT KAN IK VOOR DE BEHANDELING DOEN VOOR EEN GOEDE HECHTING?

Make-up bevat oliën waardoor de lijm niet goed zal hechten. Zorg ervoor dat je met een schoon make-up vrij, creme vrij en olie vrij gezicht naar de afspraak toe komt. Ik weet het, het is voor sommigen vervelend om met een “blote billen gezicht” de deur uit te gaan, maar als je wil dat je wimperextensions mooi en lang goed blijven zitten moet het toch even. Tevens kan je wanneer je de ogen niet goed schoon hebt gemaakt voor de behandeling op den duur een allergie opbouwen voor de lijm! Vuil hoopt zich op tussen de wimpers, wanneer op die vuile wimpers wimperextensions worden geplakt wordt de vuil ook mee geplakt. Buiten het feit dat de wimperextensions dan niet goed zullen blijven zitten op het haartje irriteert die vuil de ogen wat zal leiden tot een allergische reactie. Dus, altijd met schone wimpers en een make-up en creme vrij gezicht naar elke afspraak toe komen.

HOE MOET IK WIMPEREXTENSIONS VERZORGEN?

  • Hou je wimpers goed schoon door ze dagelijks te wassen met babyshampoo! Doe een druppel babyshampoo op de top van een wijsvinger en wrijf je wijsvingers langs elkaar zodat je babyshampoo op beide vingertoppen hebt. Wrijf vervolgens de shampoo zachtjes op je oogleden (raak de wimpers niet aan!). Spoel daarna de babyshampoo af door water over je gezicht te gooien of met een douchekop zachtjes de shampoo af te spoelen waardoor de shampoo vanzelf door je wimpers loopt. Herhaal dit nog eens zodat je zeker weet dat de wimpers goed schoon zijn en doe dit elke dag ochtend en/of avond!
  • Gebruik na het douchen of elke keer wanneer je wimpers nat zijn geweest meteen een föhn om de wimperextensions te drogen, houd de föhn op een koele stand op zo’n 30 tot 40 centimeter afstand en natuurlijk op een lage stand laten blazen. Je zal merken dat de wimperextensions na het föhnen ook meteen mooi gaan zitten en niet meer warrig zijn. Gebruik absoluut niet een handdoek, tissues of watjes om je extensions te drogen, omdat je van de extensions af moet blijven.
  • Zorg ervoor dat je extensions niet in aanraking komen met olieproducten. Mascara’s, eyeliners, foundations, concealers, makeup doekjes en reinigingsproducten op basis van olie zijn funest voor wimperextensions omdat deze de lijm aantasten. Maak gebruik van producten op basis van water met alles wat op of in de buurt komt van de extensions.
  • Blijf ten alle tijden met je vingers af van de wimperextensions! Alleen als het hoognodig is (wanneer een extension je irriteert omdat het is omgedraaid of hangt) mag je met de meegegeven borsteltjes de extension goed borstelen. Let op, alleen als het echt nodig is. Probeer zo min mogelijk tot niet aan de wimperextensions te komen, des te beter en mooier ze blijven zitten.
  • De wimperextensions mogen de eerste 24 – 48 uur na het laten zetten niet nat worden. Zorg er daarom voor dat je de dag van de behandeling een douche neemt voor de afspraak zodat het ook uit te houden is om de volgende 24 tot 48 uur de wimperextensions droog te houden. De extensions mogen gedurende deze tijd echt niet in contact komen met water/vocht. Dus ook niet het lichaam afspoelen met warm water waardoor condens onstaat, zonnebank, sporten, sauna, zwemmen, etc. Na deze 24-48 uur mag het allemaal weer.

ZIJN WIMPEREXTENSIONS SCHADELIJK VOOR DE NATUURLIJKE WIMPER?

Wimperextensions zijn niet schadelijk voor je eigen natuurlijke wimpers! Het is echter wel belangrijk dat de extensions op de juiste manier geplaatst worden in combinatie met de juiste producten en je zelf een goede nazorg doet. De natuurlijke wimper zal niet beschadigd raken, tenzij deze met opzet eruit wordt getrokken terwijl de extension vastzit.

KAN IK MET WIMPEREXTENSIONS DOUCHEN OF ZWEMMEN?

De eerste 24 – 48 uur na het zetten mogen de wimperextensions absoluut niet in contact komen met water omdat het deze tijd nodig heeft om goed uit te harden en zich helemaal te bevestigen aan het haartje. Dus ook geen condens; geen douche, geen zonnebank, niet sporten/zweten, geen sauna. Na 24-48 uur ….? Wimperextensions zijn bestand tegen douchen, zwemmen, zon, zee, zweet en zelfs een keer naar de sauna is geen enkel probleem! De lijm waarmee de extension geplaatst zijn is bijzonder sterk en waterbestendig. Ideaal voor vakantie en zelfs bij het sporten zie je er op en top uit. Voorzichtigheid wordt ten alle tijden aangeraden!

KAN IK MAKE-UP IN COMBINATIE MET WIMPEREXTENSIONS GEBRUIKEN?

Nee, het liefst niet! Wimperextensions geven van zichzelf al een vollere uitstraling. De meeste mensen vinden het toch fijn om bij speciale gelegenheden en feestjes iets extra’s te doen. Let erop dat deze op waterbasis zijn en niet op oliebasis! Olie lost de lijm op en is daarom funest voor wimperextensions!

HOE LANG DUURT EEN WIMPEREXTENSION BEHANDELING?

Met een nieuwe set ben ik 2 tot 2.5 uur bezig en met bijwerken 1 tot 1.5 uur. Gemiddeld heeft elk persoon tussen 80 en 120 wimperhaartjes per oog en de extensions worden haartje per haartje en extension per extension geplaatst. Dit is precisie werk, hier is voorzichtigheid en tijd voor nodig.

VALLEN DE HAARTJES ZELF OF LATEN DE WIMPEREXTENSIONS LOS?

Wimperhaartjes hebben net als hoofdhaar een groeicyclus. Deze groeicyclus duurt bij wimpers 6 tot 8 weken. De haartjes groeien individueel en hebben elk een eigen levensduur waardoor je niet met “gaten” tussen de extensions zal zitten.

HOE VAAK MOETEN DE WIMPEREXTENSIONS WORDEN BIJGEWERKT?

De meeste klanten komen binnen 2 of 3 weken terug om bij te werken. Iedereen heeft gemiddeld 100 tot 120 wimperhaartjes en je verliest gemiddeld 3 tot 5 haartjes per dag. Op 2 weken zit je als je gemiddeld 4 haartjes per dag telt, maal 14 dagen, op 56 haartjes. Als je van nature niet veel haartjes hebt zit je dan al op een uitval van zo’n 50%.